» » Baqlajon, anor va rayhon qo‘shib tayyorlanadigan gruzincha taom retsepti

Baqlajon, anor va rayhon qo‘shib tayyorlanadigan gruzincha taom retsepti


Ajabsandali — gruzin oshxonasiga mansub taom hisoblanadi. Baqlajon, sariyog‘da qovurilgan pomidor, ziravor va barra ko‘katlar aralashmasi qorni to‘q insonning ham ishtahasini ochishiga shubha yo‘q.

Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:

Tayyorlanish jarayoni:

Taom tayyor, yoqimli ishtaha!

Mavzuga doir:



Manba: Daryo.uz
Опубликовано: admin (28-08-2020, 17:55)
0 (голосов: 0)
Комментариев пока еще нет. Вы можете стать первым!

Добавить комментарий!


vote-iconОПРОС
Понравился ли Вам наш сайт?

КТО НА САЙТЕ?
( 35) ( 0) ( 33) ( 2)
Юзеры:
- отсутствуют
Гости:
Роботы:
Последние 20 посетителей... - отсутствуют