» » Sazan balig‘i va kartoshkani pechda pishiramiz

Sazan balig‘i va kartoshkani pechda pishiramiz


Kartoshka hamda baliq ta’mi uyg‘unligidagi taom butun oila a’zolariga manzur keladi.

Kerakli mahsulotlar:

Tayyorlanish jarayoni:

Kartoshka, sabzi va baliq yaxshilab tozalanadi. Kartoshka va piyoz parrak qilib to‘g‘raladi.

Taom pishiriladigan idishga folga qog‘ozi joylashtirilib, usti yog‘lanadi va to‘g‘ralgan piyoz solinadi.

Baliqning hamma yeriga tuz va ziravorlar sepiladi.

Piyoz ustidan baliq va parraklangan kartoshkalar solinadi.

Baliqning ustki qismi qizarib pishishi uchun o‘simlik yog‘i surtiladi. Pechda 200 darajada 50 daqiqa davomida pishiriladi.

Baliq pishish mobaynida yana bir bora yog‘lanadi va jarayon davom ettiriladi.

Tayyor baliq idishdan olinadi va sovitishga qo‘yiladi. Ko‘katlar bilan bezatilib, dasturxonga tortiladi.

Yoqimli ishtaha!

Mavzuga doir:



Manba: Daryo.uz
Опубликовано: admin (13-09-2020, 18:55)
0 (голосов: 0)
Комментариев пока еще нет. Вы можете стать первым!

Добавить комментарий!


vote-iconОПРОС
Что нужно улучшить на нашем сайте?

КТО НА САЙТЕ?
( 92) ( 0) ( 90) ( 2)
Юзеры:
- отсутствуют
Гости:
Роботы:
Последние 20 посетителей... - отсутствуют