» » Goshtli qush ini taomi retsepti

Goshtli qush ini taomi retsepti


Ajoyib korinishga ega qush ini taomining mazasi ham oziga xos.

Kerakli mahsulotlar:

Tayyorlanish jarayoni:

Qotirilgan non bolaklari sutga solib, ivitiladi.

Qoziqorin yuvilib, quritishga qoyiladi. Qoziqorin mayda togralib, piyoz bilan suvi chiqquncha qovurib olinadi. Smetana va ziravorlar sepilib, 3-5 daqiqa mobaynida pishiriladi.

Qiyma yana bir marta sutda ivitilgan non va petrushka bilan gosht maydalagichdan otkaziladi. Unga tuxum, tuz va murch qoshiladi. Yaxshilab aralashtirilib, teng porsiyalarga bolinadi.

Qiymali aralashmani stakan yordamida ortasidan chuqurcha hosil qilinib, chet qismini qalinroq devor yasaladi.

Tayyorlangan qush inining ichiga qoziqorinli aralashmadan bir osh qoshiqdan solinadi.

Yog surilgan pergament qogozga asta joylashtirilgan qush inlari 180 darajada 30 daqiqa davomida pishiriladi.

Qirgichdan otkazilgan qattiq pishloq taom tayyor bolishiga yaqin ustiga sepiladi va eriguncha 15-20 daqiqaga qoyiladi.

Tayyor bolgan Qush ini taomi sabzavotlar bilan bezatilib, dasturxonga tortiladi.

Yoqimli ishtaha!

Mavzuga doir:



Manba: Daryo.uz
: admin (20-09-2020, 07:55)
0 (: 0)
. !

!


vote-icon
?

?
( 5) ( 0) ( 3) ( 2)
:
-
:
20 ... -